Ad Dekkers

Specialiteit:
Regisseur, Voorzitter
Ervaring:
25 Jaar
E-mail:
info@ijk-professionals.nl

Persoonlijk profiel

Bent u op zoek naar een krachtig persoon met oog voor verhoudingen en ruime bestuurlijke ervaring. Iemand die een nieuwe samenwerking goed kan borgen en een bestaande samenwerking weer krachtig in het zadel kan helpen. Dan is Ad Dekkers de persoon voor u. Ad is onafhankelijk voorzitter in een bestuurlijke samenwerking met gemeente, ondernemers, pandeigenaren en bewoners. Heeft u een bestaand bestuur, dan is Ad absoluut een sterke ondersteuning van de voorzitter, opdat de samenwerking weer werkt.

Ervaring

 • 2018 – heden Voorzitter BIZ stadscentrum Spijkenisse
  Ondernemers en eigenaren BIZ in stadscentrum van Spijkenisse
 • 2014 – heden Directeur Stichting Bureau Binnenstad
  Procesmanagementbureau van de samenwerking tussen de gemeente Den Haag enerzijds en private en maatschappelijke partijen anderzijds, gericht op het ondernemen, wonen, werken, winkelen en verblijven in de Haagse binnenstad voor al haar gebruikers
 • 2003 – 2009 Voorzitter Stichting Binnenstadsmanagement Den Haag
  Publiek Private Samenwerking op bestuurlijk niveau tussen Stichting Binnenstad Den Haag en de Gemeente Den Haag.
 • 2003 – 2010 Voorzitter Stichting Binnenstad Den Haag
  Stichting Binnenstad Den Haag coördineert de private samenwerking en is de tactisch en strategisch private partner van de gemeente bij de uitvoering van het Binnenstadsplan, waarin zij samenwerken aan het economisch en sociaal welzijn in de binnenstad. Leden zijn eigenaren, ondernemers, culturele – en onderwijs instellingen en bewoners van de Haagse binnenstad
 • 2001 – 2005  Binnenstad Ondernemers Federatie Den Haag
  Oprichter/voorzitter
 • 1993 – 2002 Nieuwe Vereniging Ondernemers Paleispromenade
  Bestuurslid/voorzitter
 • 1990 – 2014 Maison de Bonneterie
  Bedrijfsleider van het modewarenhuis in Amsterdam, Heemstede en Den Haag. Sturing op KPI’s, omzet, bezoekersaantallen, conversie, bonbedrag en gemiddeld artikelbedrag. Verantwoordelijk voor de klantentevredenheid.

Eigen introductie

Komend vanuit de retail ben ik betrokken geraakt bij het samenwerken aan (veer)krachtige binnensteden. Ik schakel eenvoudig en natuurlijk tussen ondernemers, politiek, gemeente en eigenaren. Ik spreek hun talen, herken hun uitdagingen en ben in staat om vanuit gezamenlijke belangen hen te verbinden. Als voorzitter van ondernemersverenigingen, samenwerkende private partijen en van publiek private samenwerking weet ik met effectieve communicatie te inspireren en motiveren met sterke focus op resultaat én relatie.

Ik ben in te zetten als boegbeeld van de samenwerking maar kan ook goed functioneren in een ondersteunende rol. Mijn opleiding tot mediator maakt dat ik bij vastgelopen samenwerking in te zetten ben.

Neem contact op