Evert Vrijenhoek

Specialiteit:
Specialist Vastgoed
Ervaring:
17 Jaar
E-mail:
info@ijk-professionals.nl

Persoonlijk profiel

Deze creatieve en gedreven professional heeft een resultaatgerichte mentaliteit. Met oog voor de menselijke maat gaat hij voortvarend aan de slag. Vanuit zijn ervaring heeft hij gevoel voor politiek ontwikkeld. Bent u zodoende in een complexe en uitdagende omgeving op zoek naar een drijvende kracht om veranderingen op gang te brengen en vorm te geven? Dan heeft Evert de passende capaciteiten in huis.

Ervaring

 • 2016 – heden zelfstandig adviseur in Vastgoed Management Services
 • 2019 – heden Brand Activatie Manager Cambria
  Activeren van het merk Cambria op de Nederlandse markt voor luxe jachtbouw. Dit betekent initiëren van diverse marketing activiteiten en het actief benaderen van yacht architects en yacht builders in Nederland.
 • 2019 – heden Business Specialist Watson & Holmes
  Watson&Holmes is een datawarehouse specialist. Data op het gebied van Wonen, Retail en Kantoren. W&H is, door middel van eigen data (als onderdeel van MVGM), zeer goed instaat de data te converteren naar concrete bruikbare informatie.
  Doel: gemeente en woningcorporaties voorlichten over de mogelijkheden van kwalitatief goede data en wat dit kan betekenen voor deze organisaties
 • 2017 – 2018 Expert Vastgoed Vermogensbeheer bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance
 • 2017  centrummanager CBRE
  Centermanager Heuvel Eindhoven. Alle werkzaamheden, die voortvloeien uit het op topniveau managen van een winkelcentrum. Dit naar tevredenheid van eigenaar CBRE Global Investors
 • 2002 – 2015  Head of Operations Corio Nederland/ Klepierre
 • 2000-2001 Accountmanager Silvo (FMCG)
  Verkoop en afzet stimuleren bij diverse grote supermarktketens in Nederland, omzetvolume ca. € 25 mln.
 • 1996-2000 Business Unit Manager Facinex
  Verantwoordelijk voor actief binnenhalen van diverse projecten, omzet ca. € 2,5 mln en aansturen van 2 fte’s.
 • 1991-1996 Sales Manager bij Xerox

Eigen introductie

Ik ben een creatieve resultaat gedreven professional met een “get-things-done” mentaliteit, zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen. Ik gedij goed in een complexe en uitdagende omgeving. Daarnaast ben ik sterk politieksensitief ontwikkeld.

Neem contact op