Han Nieuwesteeg

Han Nieuwesteeg:
Projectleider en adviseur financiën
Ervaring:
20

Persoonlijk profiel

Is de organisatie niet op orde, is er geen inzicht in financiën, leden, inhoudelijke agenda of projecten? Of heeft u ambities om de werkstructuur te verbeteren met steun van de gevestigde ondernemers? Dan is Han Nieuwesteeg de aangewezen professional. Han heeft zeer veel kennis en ervaring uit de financiële sector en kan snel en vakkundig orde op zaken stellen. Daarbij weet hij met persoonlijk contact ondernemers opnieuw te betrekken en samenwerking te organiseren. Hij heeft een proactieve houding en gaat pragmatisch en accuraat te werk. Een verbinder, die zich niet snel gek laat maken, met overtuiging en rust een echt organisatietalent.

Ervaring

 • 2019 – heden Centrummanager Wagnerplein Tilburg
  Samen met ondernemers, eigenaren en gemeente uitvoering geven aan het Meerjarenplan 2018-2022.
 • 2008 – 2018 Centrummanagement Woonboulevard Breda
  Verantwoordelijk voor het beheer en de organisatie van de woonboulevard. Naast het afstemmen met de vastgoedeigenaren, beheerders en ondernemers over het economisch functioneren en profileren van de boulevard, aansturing geven aan derden op gebied van onderhoud en beveiliging.
 • 2008 – 2019 Opzetten en evalueren van Ondernemersfondsen
  Ervaring met het begeleiden, realiseren en evalueren van Ondernemersfondsen in diverse centrumgebieden (o.a. Malden, Heumen, Den Bosch), zowel op basis van reclamebelasting als een Bedrijven Investeringszone (BIZ).
 • 2010 – 2012 Straatmanagement Haagdijk Breda
  Door intensieve samenwerking met betrokken partijen en een gezamenlijke visie is de leegstand teruggedrongen van 20 naar 5 panden en de organisatiegraad van de ondernemers versterkt van 30% naar 60%.
 • 2009 Haalbaarheidsonderzoek startersgebouw Gorinchem
  Op basis van veld- en deskresearch is de haalbaarheid voor een startersgebouw in Gorinchem onderzocht in opdracht van de gemeente.
 • 2009 Saneren winkelstrip Breda
  Als projectleider in samenwerking met de woningbouwvereniging, gemeente Breda, makelaars, vastgoedeigenaren en betrokken ondernemers saneren van een winkelstrip nabij Breda centrum.

Eigen introductie

Ik heb economie gestudeerd aan de Tilburg University. Ik zet mijn kennis en ervaring uit mijn carrière in de financiële sector, sinds 2007 in voor de ontwikkeling en verbetering van winkelgebieden. Opdrachtgevers beschrijven mij als een gedreven en betrokken adviseur. Kernkwaliteiten zijn: proactief, accuraat, pragmatisch, kwaliteitsgericht en communicatief vaardig. Ik heb een grote passie voor het spreken/presenteren voor kleine en grote groepen.

Neem contact op