Jasper Hansen

Specialiteit:
Klantkennis, projectleiding, techniek
E-mail:
info@ijk-professionals.nl

Persoonlijk profiel

Worstelt u met digitalisering? Zou u graag techniek willen inzetten om uw doelen rondom loyaliteit, marketing en ‘smart-city’ te behalen? Jasper helpt met een (online) strategie en de technische realisatie van systemen die hier ondersteunend aan zijn. Jasper heeft naast gevoel voor de techniek en systemen de gave om dit ook te kunnen vertalen naar de praktische toepasbaarheid voor winkeliers. Dit doet hij met een glimlach en heel veel energie!

Ervaring

  • 2016 – heden CCV Lab BVBA – Project manager & Quality assurance
    Vanuit zijn huidige rol als projectmanager bij CCV is Jasper nauw betrokken in projecten rond loyalty in onder meer Arnhem, Roosendaal, Appingedam
  • 2014 – 2016  Trud’Or VZW
    Bij Trud’Or werkte ik mee in voor de opstart en de uitrol van het Shop & The City project. Ik stond in voor de volledige technische implementatie van het systeem. Dit gaande van configuratie en installatie , tot het opleiden en leveren van support aan ondernemers. Later groeide dit uit tot een ondersteunende rol in het opzetten van acties en nieuwe concepten met betrekking tot de kaart.

Eigen introductie

Ik werk met veel plezier in zowel Nederland als België en heb veel ervaring opgedaan met 1 op 1 contact met ondernemers. Ik weet wat er speelt binnen in de winkel en kan ook meedenken over hoe je als ondernemer slim kan omgaan met acties en promotie en dit kan onderbouwen met businessmodellen. Door mijn ervaring bij CCV heb ik kennis maar ook gevoel voor techniek en kan ik de vertaalslag maken tussen techniek en de gebruiker. Ik zoek in mijn werk de combinatie van strategie en praktische uitvoering.

Neem contact op