Mischa de Gier

Specialiteit:
Centrummanager
Ervaring:
11 jaar
E-mail:
info@ijk-professionals.nl

Persoonlijk profiel

Heeft u veel wensen voor uw centrum, maar komt het niet tot een heldere ambitie, laat staan realisatie? Dan is Mischa de Gier uw perfecte projectleider. Mischa draagt bij aan een heldere visievorming en weet deze te vertalen naar concrete projecten. Vanuit zijn ervaring spreekt hij de taal van ondernemers, vastgoed en gemeente. Zodoende komt hij met passende en goede projectplannen. Mischa zorgt voor een professionaliseringsslag van uw centrumorganisatie. Een bouwer met oog voor relaties en resultaat.

Ervaring

  • November 2017 – heden – Binnenstad Coevorden: centrummanager in opdracht van Stichting Centrummanagement Coevorden, projectleider vastgoedtransformatie, projectleider marketing.
  • December 2018 – heden Dorpscentrum Borger: centrummanager in opdracht van gemeente Borger-Odoorn, (o.a. inrichting samenwerkingsverband, introductie BIZ)
  • November 2018 – heden Dorpscentrum Haren (Groningen): procesbegeleider Actieplan Centrum (o.a. brancheringsplan, vastgoedregie/leegstandsbestrijding, projecten aankleding centrum)
  • Februari 2019 – heden Binnenstad Almelo: procesbegeleider opstart BIZ
  • November 2018 – heden Stad Almelo: procesbegeleider, bevorderen samenwerking binnenstad en woonboulevard
  • November 2017 – eind 2018 Stad Groningen: vormgeven en uitvoeren Groninger Retail Agenda
  • 2018 – 2015 Gemeente Groningen: beleidsadviseur Economische Zaken/binnenstad, programmaleider Ruimtelijke Economie

Eigen introductie

Ik ben van nature een verbinder en kan me goed verplaatsen in zowel de positie van bestuurders/ambtenaren, als die van ondernemers en/of eigenaren. Daarbij ben ik goed in staat individuele belangen met elkaar samen te brengen en tegelijkertijd een koers vast te houden. Het geeft me enorm veel energie om nieuwe initiatieven van de grond af op te bouwen en mogelijke beren op de weg te lijf te gaan. Met ervaring in gemeentelijke beleidsontwikkeling, bestuurlijk advies, begeleiding van ondernemerscollectieven én vastgoedtransformatie kan ik voor belangrijke opgaven echt het verschil maken.

Neem contact op